INTERIEURREINIGING

Een standaard interieurreiniging houdt in dat we je interieur grondig gaan stofzuigen (interieur en koffer), het dashboard en alle andere plastic delen worden gereinigd (ook de deurpanelen) en de ramen worden langs de binnenzijde ontvet en gereinigd. Dit is ideaal als tussentijdse reiniging zodat je weer enkele maanden door kan in een nette wagen.

Uiteraard bieden wij ook een dieptereiniging van het interieur aan. Hierbij gaan we naast de standaard reiniging, ook alle vlekken, geuren en stofjes uit je volledige interieur verwijderen, tot in de kleinste kiertjes (hemelbekleding is niet inbegrepen, tenzij anders afgesproken).

Het reinigen van het interieur is een delicaat proces waarbij precisie en het gebruik van de juiste producten, machines en werkmethodes essentieel zijn. Afhankelijk van het type interieurbekleding combineren we verschillende reinigingstoestellen, onderhoudsproducten en technieken om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken weer helemaal schoon en hygiënisch te krijgen.

VOOR & NA

VERWIJDEREN VAN SLECHTE GEUREN DOOR OZON

Of het nu gaat om sigaretten, huisdieren of airco: sommige onaangename geuren kunnen hardnekkig zijn. Uw auto is zo niet alleen fris, maar ruikt ook weer fris.

Vieze geuren worden bestreden

Ozon is alleen effectief als ook de bron wordt aangepakt, en dus starten we de behandeling eerst met een grondige interieurreiniging. Dit om de eventuele oorzaak van de onaangename geuren weg te nemen.

Vervolgens wordt het apparaat in de auto geplaatst. Ook de bacteriën in de ventilatiekanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet aan deze behandeling.

Ozon heeft de capaciteit om alle onaangename geuren te neutraliseren. Met elektrische ladingen zorgt ozon ervoor dat de lucht gezuiverd wordt. Het gas doodt bacteriën en virussen, past de chemische structuur aan en neutraliseert geurtjes. Ozon keert terug naar zuurstof wanneer het gebruikt wordt en is zo ook een heel klimaatvriendelijke oxidator.

Voor deze behandeling dient je auto een nachtje bij ons te blijven of mag u deze de eerste 24u na ozonbehandeling niet gebruiken.

STOFFEN INTERIEUR:

Hier ligt de focus op het verwijderen van vlekken in stoffen zetels, het intensief stofzuigen en het zorgen voor een frisse aangename geur. Specifiek werken we met een machine voor waterextractie. Hierdoor halen we alle zicht- en onzichtbare vervuiling uit zetels, tapijten, vloerbekleding, … Voor dashboard, deurpanelen, middenconsole, gebruiken we stoomreinigers of krachtige reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor materiaal.

LEDEREN INTERIEUR:

Het juiste type borstels en lederproducten zorgen voor het reinigen, voeden evenals het beschermen van het leder. Door het voeden van het leder, zal dit minder snel breken/krakeleren en zachter aanvoelen. Ook zal het weer die nieuwe, matte touch krijgen die het had toen je de wagen kocht.

HOE GAAN WE TE WERK? WE OVERLOPEN VOLGENDE STAPPEN:

 • Stofzuigen volledig interieur

 • Dieptereiniging

 • Stoffen zetels: met waterextractor

 • Lederen zetels: met aangepaste producten en voedende lotions om het leder proper en soepel te maken

 • Matten, tapijten, kofferbekleding en andere stoffen bekledingen: volgens sproei-extractie methode

 • Reinigen van dashboard en deurpanelen

 • Reinigen van alle kunststofonderdelen

 • Reinigen en ontvetten van ramen

HOU REKENING MET:

 • OPTIES: reinigen dakhemel
 • OPGELET: bij ernstige vervuiling en/of hondenhaar kan een meerprijs aangerekend worden.
 • Indien gewenst kunnen je zetels en/of tapijten beschermd worden met een vuilafstotende coating.
 • Voor een interieurreiniging hebben we de wagen zeker 1 dag nodig. Dit zodat, zeker bij een stoffen interieur, we er zeker van zijn dat ook bij het opdrogen alle vlekken verwijderd zijn.
 • Maar 1 zetel die gereinigd dient te worden? Dan is een volledige dieptereiniging van het interieur is niet noodzakelijk. Je kunt ook 1 zetel of 1 vlek apart laten aanpakken. Hou wel in gedachten dat er kleurverschil kan optreden na de behandeling hiervan. Niet omdat de producten de kleur of het stof/leder aantasten, maar omdat je niet-gereinigde zetels vaak niet zo proper zijn als je zou denken.
BEKIJK ONZE PRIJZEN
BEKIJK ONZE REALISATIES
CONTACTEER ONS