WELKOM IN ONZE WEBSHOP

Levering:

1. Bij artikelen in stock hanteren wij een leverperiode van twee werkdagen. Indien bepaalde artikels in nalevering staan, is de maximale levertermijn 2 weken. Dit geldt dan voor de gehele bestelling.

2. Wij doen onze uiterste best om de producten zo veilig mogelijk bij de klant krijgen. Natuurlijk kan er altijd iets mislopen. De klant moet ons bij problemen binnen de 24u na ontvangst van de artikelen, per mail op de hoogte brengen, samen met foto’s.

3. Onze bestellingen worden standaard geleverd met Bpost. U kan echter ook opteren voor een Cube of afhaalpunt. Afhalen in de shop is ook altijd mogelijk.

4. Bij bestellingen minder dan €50 wordt er een verzendkost van €6 aangerekend. Vanaf €50 is de verzending gratis.

Retour:

1. Het retourneren van de kuisproducten is niet mogelijk. Wij kunnen niet nagaan of er reeds gebruik werd gemaakt van het product en/of er andere vloeistof werd toegevoegd om zo tot eenzelfde hoeveelheid product te komen. Bovendien is dit alles behalve eerlijk naar de volgende klant toe, die een product zal ontvangen dat niet voldoet aan onze kwaliteiteisen.

2. Ook bij textiel en stickers is retourneren niet mogelijk. Alles wordt persoonlijk op maat gemaakt van de klant en is dus steeds persoonlijk.

Algemene voorwaarden